RESERVEREN KAN BIJ SUN RUNNERS ALLEEN VIA DE WIDGET OP DEZE PAGINA OF OP DE DAG ZELF BIJ DE BAR.

Telefonisch is soms ook mogelijk via het nummer op de site. telefonisch zijn we bereikbaar ALLEEN op woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Het kan zijn dat de telefoon niet direct wordt opgenomen in verband met drukte maar we doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Waarom kan ik maar op bepaalde tijden reserveren?

Dat is omdat we door de maatregelen wegens COVID zo veel mogelijk gasten de kans willen geven ons te bezoeken en de ruimte(s) niet te vol willen boeken. Zo kan ook spontane aanloop de ruimte vinden.

Betekent dat dan dat ik altijd na 2 uur de tafel moet verlaten?

Nee, dat hangt af van het aantal reserveringen en het op welke tijd u de reservering plaatst ( zie volgende vraag).
Er bestaat de kans dat uw tafel wederom is gereserveerd. Als dat zo is dan is er bij ons meer dan genoeg ruimte om nog te genieten van een drankje en het uitzicht. Vaak is het echter ook niet nodig om uw tafel te verlaten.

Wanneer kan ik dan lang na tafelen?

Dat kan als u reserveerd op de volgende bloktijden:
13:00 uur, dan heeft u ca 4 uur de tafel tot uw beschikking.
19:00 uur, dan heeft u tot sluit de tafel tot uw beschikking.

Waarom kan ik maar voor 4 personen reserveren via het systeem?

Dat heeft ook weer te maken met die maatregelen. Maar als u met meer kan en wilt komen is daar meestal best een mouw aan te passen. Even bellen en dan passen wij het aan als het kan. Vanaf 10 personen bent u voor ons een “groep”. Om dat te reserveren stuurt u een mailtje naar het adres op de site.

Ik wil de reservering wijzigen of annuleren. Hoe doe ik dat?

Als u een reservering maakt dient u uw email door te geven. Op dat adres komt het bevestigingsmailtje van uw reservering binnen en daar geven we aan hoe u een reservering kan wijzigen of annuleren. Als het goed is krijgt u bericht van uw wijziging of annulering.

Ik kom met meerdere mensen uit dezelfde familie. Mogen we dan zelf de tafels aan elkaar schuiven?

In elke andere tijd dan deze wel. Nu mag het helaas niet ad hoc en gaan we het ook niet doen. De boetes zijn nog steeds van kracht. Of we het er nou mee eens zijn of niet. Als u van tevoren duidelijk hebt gemaakt dat u allemaal uit dezelfde familie komt zetten wij op voorhand de tafels bij elkaar indien nodig en mogelijk.

Ik heb gereserveerd maar het wordt slecht weer. Wat nu?

Sun Runners kent meer plaats buiten dan binnen. Gelukkig ventileert dat lekker. Een gedeelte van onze terrassen zijn overkapt met stretchtenten dus die kunnen een buitje wel hebben. Mocht u het nou helemaal niet vertrouwen kunt u gewoon annuleren. Die beslissing is echter aan u. Als we worden “overvallen” door slecht weer is het molest. We zouden het graag in de hand hebben maar dat gaat niet lukken. In de herfst/winter reserveren we enkel voor de binnenruimte.